Twee maal op rij een volle zaal in Muzee Scheveningen. Een greep uit de reacties:

“Wat een bijzondere voorstelling was “Glad IJs”! Met een moeilijk onderwerp was het inderdaad je op

glad ijs begeven. Zo knap geschreven én gespeeld! Een heerlijke mix van ernst en humor, prachtig!
We hebben echt genoten.

“Een aanrader om naar ‘Glad IJs’ te gaan!!! Het is niet alleen heel leuk, want wat een humor, maar het heeft ook inhoud, een boodschap, om het leven te beleven vanuit een ander perspectief. Dat geeft stof tot nadenken. Het staat garant voor een waardevolle avond!!!”

“Ik heb erg geboeid zitten kijken, en vond het een heerlijke avond. Mooi hoe Jhanna haar gedachten,
haar ‘weten’, ja of inderdaad, ‘denken te weten’ (‘Over de wijsheid in pacht denken te hebben’- brochure) in een voorstelling heeft gegoten. Zowel zij als Wivineke speelden fantastisch, boeiende rollen en  rolwisselingen. Quote van Zarathoestra op flyer is treffend, en stemt tot nadenken. Bij de bar nog lekker nagekletst en gefilosofeerd over wat we dachten te hebben gezien. Kortom: een aanrader!”

“Een hilarische voorstelling met veel stof om over na te denken. IJzersterk spel van beide actrices.” –
Marc Hommes, Den Haag

“Wat je ziet is niet wat het lijkt en hoe komen wij erachter wat het dan wel is? Het theaterstuk “Glad IJs” overtreft alle verwachtingen. Het is ‘waar-achtig’ geen makkelijk onderwerp omdat wij zo onze waarheid hebben die maar al te vaak op anderen wordt geprojecteerd. Maar beide actrices zijn er geweldig in geslaagd om ons duidelijk te maken hoe wij met andere ogen kunnen kijken. Een zeer inspirerend stuk waar passie, energie en humor van af spat!”

“Het was een geweldige avond die mij aanzet tot denken en nieuwe inzichten geeft. De zware materie werd luchtig en met humor gebracht. Voor mij is het een hele nieuwe en inspirerende denkwijze, een groot cadeau!” – Maddy Snaar