Kijken met andere ogen: het leven beleven vanuit een ander perspectief.

We wéten het allemaal, denken we. We hebben bijna alle boeken uit de ‘geluksindustrie’ in onze boekenkast staan. We mediteren ons helemaal suf. We kunnen naar de maan vliegen. Voor het maken van kunstheupen, kunstknieën en een kunsthart draaien we onze hand niet meer om. We manipuleren ons genetisch een ongeluk. We draaien steeds meer pillen tegen steeds meer leed in onze wereld. We verzinnen de meest ingenieuze oplossingen voor het terugdringen van geweld. Nóg meer blauw op straat, zwaardere straffen, nieuwe therapieën. Bezuinigen, nóg meer bezuinigen. Nóg meer natuur weg voor nóg meer asfalt voor het terugdringen van files. Nog maar weer een keer een hek tussen jou en mij zodat jij niet op mijn grondgebied kunt komen.

Wat we ook verzinnen, tot op de dag van vandaag lijkt het allemaal geen duurzame oplossing te bieden voor de onvrede in ons leven.  Hoe kan dat?

In een theatrale, toegankelijke lezing van een klein uur leert Jhanna je kijken vanuit een totaal andere perspectief. Dat andere kijken geeft u inzicht in de werkelijke oorzaak van uw conflicten. Of het nu om persoonlijke, maatschappelijke of wereldproblemen gaat. De meest recente wetenschap vertelt ons dat alles hetzelfde principe volgt. Het principe dat alles op een fundamenteel niveau, het niveau van de energie, hetzelfde is. Hierdoor is alles onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloedt alles en iedereen elkaar voortdurend. Omdat wij dit (nog) niet zo zien hebben we geen idee wat ons aandeel in de kwestie is. Wie dit inzicht volgt ziet vanzelf de oplossing. Het wordt duidelijk dat wij geen slachtoffer, maar mede-schepper van onze werkelijkheid zijn.

Deze lezing is bestemd voor iedereen die vanuit persoonlijk, maatschappelijk of bedrijfsmatig oogpunt geïnteresseerd is in een werkelijk duurzaamheidsgericht veranderingsproces. En voor iedereen die graag verder kijkt dan de menselijke neus lang is.

Bent u geïnteresseerd? Of wilt u eerst meer informatie? Mail naar jmhproducties@hetnet.nl of bel Jhanna op 0654305355