Wivineke van Groningen

Wivineke van Groningen (actrice)

Soest, 21 juni 1957. Wivineke begon haar carrière bij Toneelgroep Centrum en speelde als freelance actrice bij o.a. De Trust en het NNT. Ze was te zien voorstellingen als De Tweeling en Terug naar de Kust onder regie van Mette Bouhuijs. Nu even Wel van Maria Goos, Hexen/Mijn man’ van Youp van ’t Hek en diverse producties onder regie van Bruun Kuijt waaronder Calendar Girls, Hound of the Baskerville, Little Voice en Volledig Verknipt. Op de Parade speelde zij de voorstelling Dr Pil.

In 1989 kreeg zij landelijke bekendheid door haar rol in Medisch Centrum West. Hierna speelde ze in tientallen andere televisieseries en films zoals Zadelpijn, De ontmaskering van de Vastgoedfraude en Johan Cruijff: logisch is anders; Je kunt op me rekenen

Vanaf 2017 speelt Wivineke de rol van koningin Wilhelmina in de musical Soldaat van Oranje.

Jhanna Houweling

Jhanna Houweling (actrice)

Den Haag, 14 juli 1956. Een Nederlands actrice, presentatrice en theatermaakster. Los van diverse theaterproducties acteerde zij in onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, Goudkust en Oppassen!!! Tussen 2001 en 2002 presenteerde zij afwisselend met Albert Verlinde het programma RTL Boulevard.

Hein van Beem

Hein van Beem (regisseur)

Zutphen, 12 september 1955. Hein van Beem studeerde in 1983 af aan de acteursopleiding van de Maastrichtse Toneelacademie.

Tot 2005 speelde Hein bij diverse toneelgezelschappen, stond hij in diverse musicals en was hij op televisie o.a. in het seizoen 1990 – 1991 van Goede Tijden Slechte Tijden te zien als Nico Stenders.

Sinds 2004 werkt hij als stemacteur en regisseur.